УВАГА! Обмеження доступу до веб-ресурсів та сервісів від Yandex, Mail.ru та інших

Шановні абоненти! Звертаємо вашу увагу, що відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №133/2017 від 15 травня 2017 року «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» на провайдерів інтернет послуг наклали зобов’язання по блокуванню окремих російських веб-ресурсів.

Відповідно до цього Указу телеком оператори повинні припинити надання послуг з доступу до ряду веб-ресурсів, зокрема соціальних мереж «ВКонтакте», «Однокласники», усіх сервісів Yandex та mail.ru, та інших вказаних у «Рішенні Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року»

Докладніше з переліком ресурсів можна ознайомитися за посиланням:

http://www.president.gov.ua/documents/1332017-21850

Виконуючи вимоги зазначеного Указу, телеком оператори, відсьогодні починають технічні заходи з обмеження надання послуг доступу до зазначених веб-сайтів відповідно до технічних можливостей.

Задля збереження Вашої інформації, розміщеної на вказаних сервісах, радимо перенести її на інші альтернативні ресурси у найкоротші терміни.

Сподіваємось на Ваше розуміння і підтримку.