Акція «Комфортний перехід»

Підключення до мережі високошвидкісного інтернету Інфобайт при переході від іншого оператора (провайдера) з wifi антен та кабельних мереж складатиме всього 199 грн.

1. Зміст акції – підключення до мережі Інфобайт всього 199 грн.

2. Термін проведення акції «Комфортний перехід» – на постійній основі.

3. Учасники акції:

3.1.Учасниками акції можуть бути нові абоненти (фізичні особи), які бажають змінити постачальника послуги доступу до мережі Інтернет.

3.2. Існуючі абоненти ТОВ «Інфобайт», які відмовились від користування послугою доступу до мережі Інтернет не можуть брати участь в акції.

3.3. Абоненти ТОВ «Інфобайт», які мають заборгованість перед ТОВ «Інфобайт» за отримані послуги, не можуть приймати участь в акції.

4. Умови акції:

4.1. Вартість підключення (організація доступу до мережі Інтернет, з налаштуванням кінцевого обладнання) становить 199грн., за умови наявності неушкодженого телекомунікаційного устаткування абонента.

4.4. Щоб стати учасником акції необхідно:

4.4.1. Подати заяву на підключення до послуги доступу до мережі Інтернет.

4.4.2. Надати документ, що підтверджує факт користування Інтернетом від іншого оператора (провайдера);

4.4.3. Укласти з ТОВ «Інфобайт» угоду про надання послуги доступу до мережі Інтернет;

4.4.4. Сплатити вартість підключення до послуги доступу до мережі Інтернет та внести авансовий платіж, сума якого не є нижче розміру однієї щомісячної абонентської плати за користування послугою, згідно обраного тарифного плану.

5. Реалізація умов акції здійснюється за наявності технічної можливості підключення до послуг ТОВ «Інфобайт» за адресою звернення.

6. Учасник акції «Комфортний перехід» може скористатися іншими діючими акціями ТОВ «Інфобайт».

7. ТОВ «Інфобайт» залишає за собою право змінювати умови маркетингової акції «Комфортний перехід».